Similia similibus curentur

KNJIGE O HOMEOPATIJI

OSNOVE HOMEOPATIJE

Avtor: Miloš Žužek

 

Knjiga je namenjena študentom homeopatije. V njej so podane osnovne informacije o homeopatiji in homeopatskem zdravljenju - kratek zgodovinski pregled, teorija homeopatije, opis treh ključnih zdravil  homeopatske materije medike (Sulphur, Calcarea carbonica, Lycopodium) in delni prevod najpomembnejšega dela v homeopatiji, Organona umetnosti zdravljenja, dr. Samuela Hahnemanna.

 

Format A5, trda vezava, 373 strani.

 

 

Knjiga je razprodana, na voljo je v knjižnicah.

 

ESENCA MATERIJE MEDIKE

Avtor: George Vithoulkas

Prevod: Miloš Žužek

 

V homeopatski materiji mediki svetovno znanega homeopata Georgea Vithoulkasa je na svojstven način opisanih 74 homeopatskih zdravil. Namenjena je študentom homeopatije, tistim, ki homeopatijo že prakticirajo in bi hoteli svoje znanje poglobiti, pa tudi ostalim, ki bi si želeli kaj več zvedeti o homeopatiji in homeopatskih zdravilih. Homeopatska materija medika je prava zakladnica znanja, saj o boleznih in njihovem ozadju razkriva marsikaj, kar šolski medicini ni znano. Knjiga je napisana v razumljivem jeziku, čeprav bo branje lažje tistim, ki imajo tudi medicinska znanja.

 

Format A5, trda vezava, 570 strani.

 

Knjiga ni več v prodaji, na voljo je v knjižnicah.

 

KLJUČNI IN POTRDILNI SIMPTOMI

HOMEOPATSKE MATERIJE MEDIKE

Avtor: Roger Morrison

Prevod: Miloš Žužek

 

Kot že naslov pove, so v knjigi zbrani najpomembnejši in najbolj uporabni simptomi za posamezna homeopatska zdravila. Knjiga je zelo koristen pripomoček pri vsakdanjem delu s homeopatijo in bi jo moral imeti tako rekoč vsak homeopat.

 

Format A5, trda vezava, 561 strani.

 

Cena: 60 EUR + poštnina.

 

Naročanje: homeopatija@siol.net

 

 

 

© Miloš Žužek 2006 - 2023